Zadarsko - šibenska posada predvođena zlatnim olimpijskim dvojcem Šimom Fantelom i Igorom Marenićem ostvarili su veliku pobjedu na 24-metarskoj jedrilici Nahita u španjolskoj Palmaveli na regati klase Wally.
Marenić je bio u ulozi navigatora, a Fantela je taktičar i osoba koja stoji uz kormilara. Prema pravilima klase za kormilom je isključivo vlasnik broda, a u njegovoj odsutnosti kormilo ne smiju preuzeti jedriličari koji sudjeluju na olimpijskim igrama. Vlasnik Nahite, Ferit Sahenk, gazda Dogus grupe, zaljubljenik u košarku i jedrenje, ostvario je svoju prvi podvig na ragatnom polju zahvaljujući jedriličarima iz Zadra i s Murtera.

U posadi Nahite od samog početka su, uz Šimu i Igora i Mihovil Fantela, Pavle Kostov, Petar Cupać, Marko Šorić, Pave Pleslić, Antonio Arapović, Tonko Rameša, Mate Ivić, Šimun Šupe, Siniša Mikuličić i Božidar Matković.

Početak sezone Wally klase je obećavajući za dokazivanje naše posade u tom svjetskom rangu jedrenja. Potvrdio  je to u svojoj izjavi i Šime Fantela.
"Ovo je prva pobjeda za posadu Nahite. Stvarno sam zahvalan našem kapetanu broda koji je tijekom zimi učinio nevjerojatan posao. Danas vidimo da se sav taj naporan posao isplatio. Ovo je naša treća godina zajedno. Nisam očekivao da ćemo pobijediti u trećoj godini jedrenja ali posade se očito uigrala u praćenju strategije unatoč tehničkim izmjenama na brodu kojma smo se trebali prilagođavati, kazao je najbolji hrvatski kormilar.