- Atletski savez Zadarske županije s radošću priopćuje i poziva sve atletičare. sadašnje i bivše da dođu na Sportski centar Višnjik u petak s početkom u 9 sati na predstavljanje novouređene atletske staze koja je bila san svih generacija obnovljenom zahvaljujući Hrvatskom atletskom savezu, našoj upornosti i velikom razumjevanju grada Zadra na čelu s gradonačelnikom Božidarom Kalmetom te direktoru sportskog centra Višnjik Denisu Karloviću. Prije godinu dana kad je projekt prestavljen javnosti, naišao na dosta otpora kod pojedinaca i udruga na kraju je realiziran i ostvaren na dobrobit i radost preko 10.000 sportaša Grada Zadra koji korisre sportski centar Višnjik kao svoj drugi dom, poručju iz Atletskog saveza Zadarske županije u dopisu poslanom medijima.

Atletika je napokon dobila u Zadru svoj dom u kojem će poniknuti novi rekorderi državni prvaci poput Radojke Franzoti, Vilme Galešić, Josipa Krauca, Rajka Pantalona, Danijela Tadića, Borislava Perice, Nikice Simića, Snježane Sjauš, Alda Sjauša, ,pok. Kornelije Matešić, Hrvoja Fižuleta, Borislava Devića,Slobodana Crnokraka, Miroslava Ćurka, Slobodana Mijolovića, Edija Stipića, Igora Karuca, Mate Bulića, Danijela Melade, Vanje Saratlije, Sandre Kužet, Vinka Banovića, Hrvoje Perice, Hrvoja Medveda i mnogi drugi...

- Zadar će se svrstati u centar za pripreme i razvoja hrvatske atletike po riječima predsjednika HAS-a Ivana Veštića koji provodi po cjeloj Hrvatskoj projekt poticaja i izgradnje atletske infrastrukture koja je preduvjet za stvaranje vrhunskih rezultata, a i odgoja mladeži razvoja rekreacije kao zdrave hrvatske nacije u cjelini, stoji u priopćenju kojeg potpisuje  predsjednik ASZŠ Slobodan Miolović.