Nakon jučerašnje prve utakmice četvrtfinalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske u košarci i uvjerljive pobjede Cibone protiv Zadra 95-81 trener Zadra Aramis Naglić je u malo riječi rekao sve:

- Cibona nam je danas pokazala kako se igra playoff. Izuzetno respektiram ekipu Cibone jer smatram da imaju karakter, možda najviše u hrvatskoj ligi, od igrača koji su sve prošli u karijeri pa do Mulaomerovića, mog kolege. To je način na koji se osvajaju trofeji. Mi danas nismo postojali od samog otvaranja utakmice. Cibona je bila bolja u svakom segmentu.

Centar Zadra Ivan Marinković čestitao je Ciboni na zasluženoj pobjedi.

- Očigledno su više željeli ovu pobjedu. Igrali smo katastrofalno prvo poluvrijeme, nedopustivo za playoff. Drugo poluvrijeme smo se vratili, međutim nije bilo dovoljno da se slomi ovakva ekipa kakva je Cibona. U ključnim trenucima nismo bili pravi.

Damir Mulaomerović, trener KK Cibona imao je razloga za zadovoljstvo:

- Čestitam igračima na vrhnskoj utakmici. Bili su maksimalno koncentrirani na sve zadatke koje su imali. Ispunili su većinu toga što smo zacrtali, pogotovo obrambeno. Dobro smo izgledali u prvom poluvremenu, lopta je imala dobar balans što je bilo teško braniti. Apsolutno i zasluženo smo pobijedili Zadar. Radi se o jednoj ozbiljnoj ekipi i mogu biti jako zadovoljan.

Bivši igrač Zadra u redovima Cibone Domagoj Bošnjak, KK Cibona:

"Jedna teška utakmica za nas. Dobro smo se spremili. Igrali smo savršeno prvo poluvrijeme, lopta je išla okolo. Zadar je jedna dobra ekipa, pokušali su se vratiti u drugom dijelu, ali uspjeli smo izdržati i zasluženo pobijedili."