ZADAR - Nakon tri teške utakmice s Crvenom Zvezdom za pehar ABA lige do kojeg ni ovaj put nije došla, Cedevita u utorak stiže na Višnjik.

Trener Aramis Naglić nada se da su umorni.
- Ne smijemo zaboraviti kako je riječ o našoj najboljoj momčadi, pa mogu zaključiti kako nas očekuje veliki ispit. Dobro bi bilo nastaviti niz od devet pobjeda koje su vjerujem navijači prepoznali i njihova nam je potpora s tribina jako bitna, kazao je trener KK Zadar.

Zadarskoj momčadi prioritet će biti Miro Bilan.
- Moramo zaustaviti Bilana koji nam je već u nekoliko utakmica zadavao velike probleme jer je dominantan u reketu. Ne treba zaboraviti ni Tomasa, Babića i Krušlina koji su ili na pragu reprezentacije ili u reprezentaciji. Međutim, u dobroj smo seriji i nemamo se čega bojati jer razvili smo mentalitet pobjednika i prilično smo mirni u egal završnicama, izjavio je Naglić.

Kapetansku vrpcu protiv Cedevite nosit će Jakov Vladović. - Očekujem tešku utakmicu jer Cedevita je, bez obzira na sve probleme i velik broj utakmica, naša najbolja momčad. Moramo odigrati puno bolje nego u prošlom kolu ako želimo do pobjede. Popunjeni su na svim pozicijama tako da ćemo morati odigrati čvrstu utakmicu, kontrolirati skok i tražiti lagane koševe iz kontranapada. Nećemo se baviti kalkulacijama o plasmanu uoči doigravanja već idemo na pobjedu. Treba nam potpora s tribina i nadam se kako će nam je navijači pružiti, pozvao je Vladović na utakmicu s Cedevitom u utorak u 18 sati.