Prvi dan Zadar Outdoor Festivala plovit će se Sailing Regata, na kraju koje će najuspješniji jedriličari imati priliku pokazati svoja umijeća tijekom „match race"-a. U inovativnom duhu ZOF-a, suhoparne pozive, organizatori su odlučili zamijeniti mini-događanjem, na koje Vas pozivano ovu subotu s početkom u 10:30 na zadarskoj rivi kod Morskih orgulja.

Na ovaj način želimo Vam približiti djelić doživljaja kojeg će sudionici Zadar Outdoor Festivala osjetiti u periodu od 27.04.2017.-30.04.2017.

Tijekom jutra, neki od slučajnih prolaznika, gosti, sugrađani također će biti u prilici osjetiti vjetar u kosi i uzbuđenje plovidbe, podijeliti svoje doživljaje s Vama...

Naša gošća eventa bit će trkačica Nikolina Stepan, koja se prošli vikend u Linz-u izborila za nastup na Svjetskom prvenstvu u disciplini Maraton, a bila je jedna od 19.000,00 natjecatelja.
Nikolina će također biti jedna od sudionica Zadar Outdoor Festivala te će rado odgovoriti na Vaša eventualna pitanja.

Zadar Outdoor spaja prirodu, kulturu, turizam, sport i ljude, u jednoj novoj priči, koja slijedi trendove i potrebe naših gostiju, a Zadarska regija, prepuna je mogućnosti koje tek treba iskoristit. Pa počnimo!