U Zadru se 1.4. i 2.4. 2017 održao HUT nacionalni teniski turnir Falkensteiner Borik Spring Open 2017 iz Masters serije 500 u suorganizaciji teniskog kluba Borik, Falkensteiner Resorta Borik i direktora turnira Tonija Dujmenovića.

Turniru koji se održao u 7 kategorija, prisustvovalo je 60-tak igrača iz nekoliko Hrvatskih gradova, te nekolicina iz inozemstva.

- Kao direktor turnira želio bih se zahvaliti svim natjecateljima koji su su se prijavili na turnir te upriličili takav jedan događaj i pomogli da ga dignemo na jednu veću razinu za narednu sezonu. Također bi se zahvalio direktoru Falkensteiner resorta Marinu Kirinu, koji je financijski i tehnički izašao u susret i uvelike pomogao u organizaciji samog sportskog događaja. Želio bih napomenuti da smo dobili odlične kritike nakon završetka turnira od velike veĆine natjecatelja te Želimo taj turnir u narednim godinama dići na jedan veliki nivo koji će biti prepoznatljiv kako u nacionalnim teniskim vodama tako i u međunarodnim, rekao je Dujmović.Pobjednici i drugoplasirani u svim kategorijama:

REZULTAT

1. Gospoda -35god:

Stipe Jurjević - Luka Labar

2. Gospoda 35+:

Petar Pastuović - Zvonimir Tudorović

3. Gospoda 45+:

Alen Skornišek - Perica Šarin

4. Gospoda 55+:

Duje Ševerdija - Ivan Domazet

5. Dame 40+:

Sonja Škarica - Anđelka Tomić

6. Gospoda parovi -45:

Jurjević/Labar - Arnautović/Šarin

7. Dame parovi:

Škarica/Tomić - Puharić/Makale