Nakon 35 utakmica odigranih u subotu Karlovačko IV. Masters košarkaških veterana danas će se odlučiti pobjednici.

Uoči posljednjeg kola momčad Pet bunara u kategoriji 35+ osigurala je prvo mjesto.

Iigračima trenera Dade Burčula od 12:30 sati  protivnik u velikoj dvorani bit će veterani i Mladosti. U odlučujućoj utakmici momčad "Pet bunara" nadigrala je Dubravu 61-51.

Puntamika je u kategoriji 40+ subotnjom pobjedom protiv Nikšića 81-55 nedjeljnoj utakmici zadnjeg kola s MORH-om dala značaj finala. Utakmica se igra u 12:30 u velikoj dvorani.

Veterani Zadra u kategoriji 55+ nakon poraza od Gorice 54-34 zbog iscrpljenosti i lakših ozljeda većine igrača neće biti u mogućnosti odigrati susret za treće mjesto koje je tako bez borbe pripalo ekipi Zagreba. U finalu će se sastali Velika Gorica i Slovenija 55.U nedjelju će se od 10 do 15 sati voditi borba za odličja i pobjednike Mastersa u sedam kategorija.

U finalu kategorije 50+ u velikoj dvorani ogledat će se splitski Vitalac i zagrebački Fortunal. Istovremeno će u dvorani 3 utakmicu za treće mjesto igrati Pristan i Adriatic. Zadarska Maslina i Otok Ugljan ne konkuriraju za postolje, a u međusobnom susretu Otok Ugljan je bio bolji s 40-29.

U 11.15 sati na rasporedu je borba za odličja u kategoriji M45+. Galebu iz Šibenika suprotstavit će se Slovenija 45 (velika dvorana) dok će se za treće mjesto boriti Tuzla i Fortunal (dvorana 3). Voštarnica je u subotu nadigrala Kraljevo 39-36 te je poražena od Fortunala 51-37.

U konkurenciji žena Ž35+ Zadranke u zadnjem kolu igraju protiv splitske Fjake. Pobjedom sa sedam i više razlike izborile bi prvo mjesto. Susret se igra u 12.30 sati u dvorani 2. U kategoriji 45+ Zagreb je pobjedom nad veterankama Ljubljane osigurao prvo mjesto neovisno o rezultatima zadnjeg kola.