Nakon sinoćnje utakmice Hrvatska-Ukrajina (1:0) u redakciju portala 057info javila se ekipa zadarskih navijača sa zanimljivom pričom s maksimirskog stadiona.

Ova skupina, u navijačkim krugovima znana i kao Milano,@ prati hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali i klupske nogometne utakmice širom Europe. Zajedno putuju i uživaju u veličanstvenim sportskim događajima. Iza njih su posjeti Londonu, Barceloni, Milanu...

Posebnost skupine koju čini osam navijača je činjenica da su trojica od njih u invalidskim kolicima, ali kako ističu i dušomi tijelom sportaši. Štoviše, vrlo aktivni i to u Košarkaškom klubu osoba s invaliditetom Zadar.

Ovo je njihova priča:

- Sinoć po završetku utakmice bili smo ugodno iznenađeni velikom gestom našeg vratara Danijela Subašića Sube koji se u slavlju i euforiji pobjede došao javiti i pozdraviti nas te je na taj način pokazao da samo mi znamo što je to "srce zadarsko". Svi su reprezentativci krenuli prema svlačionici, a Suba je, kada nas je ugledao sa zastavom s natpisom Zadar preko cijelog stadiona došao do nas i srčano nam se javio i zahvalio na podršci. Riječima ne možemo opisati koliko nas je njegova gesta dirnula, napisali su nam zadarski navijači.

Subašić je poznat kao sportaš koji u svakoj prilici ističe i pomaža svoj grad i njegove ljude, a zaštitni znak mu je majica s likom pokojnog Hrvoja Ćustića, prijatelja kojeg je izgubio i kojemu na taj način uvijek odaje priznanje i iskazuje vječno prijateljstvo.

Bravo za Subašića, bravo za zadarske naviječe!