Ovaj sportski vikend na Višnjiku obilježiti će košarka uz jednu odbojkašku utakmicu koja se igra u subotu navečer.

U subotu i nedjelju na rasporedu je novo kolo županijske košarkaške lige najmlađih kadeta, u subotu se igraju dvije utakmice u 12:30 sastaju se ŠK Cure Zadar i KK Bibinje u pomoćnoj dvorani 3, a u 12:45 ŠK Zadar i KK Sukošan, utakmica se igra u dvorani broj 4.

U nedjelju 26. ožujka odigrati će se još četiri susreta najmlađih kadeta i to u sljedećim terminima, u 10:00 sati KK Škabrnja - KK Tornado Zara u dvorani broj 4, a u pomoćnoj dvorani 3 sastaju se u 10:30 KK Otok Ugljan - KK Biograd, u 11:30 KK Pakoštane - ŽKK Zadar i u 12:30 sati KK Voštarnica - KK Sonik Puntamika.
25. ožujka, u subotu, u sklopu kvalifikacija za popunu A1 košarkaške lige s početkom u 18:00 sati sastaju se KK Jazine Arbanasi i KK Borovo. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani broj 3. Nakon košarke u 20:00 sati na rasporedu je 12. kolo prve odbojkaške lige za seniore u kojoj OK Zadar u goste dolazi OK Kitro Varaždin, susret će se odigrati u dvorani broj 4.

I u nedjelju, uz veće navedenu županijsku ligu najmlađih kadeta, s početkom u 17:00 sati na rasporedu je košarkaški derbi 22. kola A1 košarkaške lige između KK Zadar i KK Cibona. Ulaznice za navedeni susret možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik na sam dan utakmice.