Miroslav Čačić Čajo proferor je tjelesne i zdravstvene kulture kojeg učenici Osnovne škole Stanovi obožavaju.

Čajo je nastavnik, odgajatelj, trener, prijatelj, vozač, fizioterapeut, menadžer, organizator, moderator i kreator. Zbog njega se djeca vesele školi, nastavi, druženju, sportu...

U atmosferi pozitivnih vibracija koje je stvorio oko sebe do izražaja dolazi i njegov stručni rad pa više nikoga ne čude odlični rezultati njegovih učenika na školskim sportskim natjecanjima.

Bivši rukometaš bez problema je tako do drugog mjesta u Dalmaciji odveo badmiton ekipu škole te do naslova prvaka Dalmacije odbojkaše i sve to u dva dana.

Čačić je rođen u Vinkovcima gdje je završio osnovnu i srednju školu završio dok je Kineziološki fakultet završio u Zagrebu. Dobitnik je Diplome sa zlatnom značkom koja se  dodjeljuje zaslužnim kineziolozima Hrvatske i to upravo zbog dostignuća u osnovnoškolskom obrazovanju i sportskim klubovima, posebno u rukometnom klubu Zadar.

U svojoj sportskoj karijeri igrao je rukometom u Vinkovcima, Zagrebu, Austriji, Dubrovniku, Varaždinu i Zadru, gradu u kojem živi i koji ubire plodove njegova predanog rada.

Atmosfera nakon osvojenog naslova prvaka Dalmacije u osbojci u Splitu najbolje pokazuje tko je Miroslav Čačić i zašto ga učenici vole.

 


View on YouTube