U 21. kolu HKS A1 lige Zadar je u Osijeku pobijedio Vrijednosnice Osijek 77-80. Prvo ime susreta bio je Jakov Vladović koji je vukao ključne poteze u svakom trenutku kada se Osijek vraćao iz rezultatskog minusa. Domaćini su nakon zaostatka od 10 poena u jednom trenutku i poveli (53-52), no Vladović je uvijek pronalazio način kako da svoju momčad vrati u igru za pobjedu.

Kod rezultata 77-78 za Zadar na 32 sekunde prije kraja Maj Kovačević je izveo aut i dodao loptu Vladoviću. Ovaj je na sebe navukao trojicu igrača Osijeka i poslao loptu u korner prema Lovri Mazalinu koji je munjevito spušta usamljenom Kristijanu Krajini. Efektnim zakucavanjem Zadar je stigao do tri poena viška. Iako je, tijekom utakmice obrana Zadra naivno ispadala iz igre, zadnji napad domaćina.

Vladović je postigao 22 poena uz 6 asistencija (tko zna koliko bi ih bilo da suigrači nisu zapucali čiste zicere). Kristijan Krajina najbolje je surađivao s Vladovićem te je utakmicu okončao s 18 poena. U završnici utakmice odlično je reagirao i Lovre Mazalin koji je postigao naoko skromnih 5 poena, no bilo ga je svugdje (6 skokova, 4 asistencije, 4 skoka).

Zadar je pet kola prije kraja na omjeru 14/7. Vrijednosnice su ostale na 12 pobjeda. U sljedećem kolu Zadar na Višnjiku 26. ožujka s početkom u 17 sati dočekuje zagrebačku Cibonu.