Nakon važne pobjede na Višnjiku protiv Cibone, igrači Zadra i njihov trener Aramis Naglić stigli su u Jazine. Tamo ih je dočekalo oko tri tisuće navijača, koji su se odazvali borbi Tornada za "viši cilj".

Atmosfera u Jazinama vratila je danas Zadar u neka stara i bolja košarkaška vremena. Svaka sekunda utakmice, koju su navijači pratili na ekranu, odzvanjala je pjesmom i navijanjem. U programu koji je počeo u 17 sati nastupili su zadarski pjevači, a vodstvo Tornada položilo je cvijeće na spomen ploču poginulim pripadnicima navijačke skupine. Poruke iz tribine išle su i za ozdravljenje Anđele Piplović, teško oboljele mlade Zadranke za čije je liječenje namijenjen sav prihod od prodanih ulaznica. 

Mogle su se čuti i poruke upućene direktorima košarkaškog kluba Borisu Skroći i Branku Skroči, a "Uprava odlazi" bila je najsnažnija od njih. No, atmosfera je u legendarnoj zadarskoj dvorani prije svega odisala nostalgijom. Prisjetili su se navijači igrača iz zlatne generacije i pozdravili one koji su stali uz njih poput Marka Banića. Na kraju su svi igrači stali uz svoje navijače, a i oni uz njih. To na kraju krajeva nikada nije ni dolazilo u pitanje. 

- Vratili ste me u ljepša vremena, poručio je Jakov Vladović dok su kapetana ekipe Lovru Bašića ostavili bez riječi te im se samo uspio zahvaliti na ovakvoj večeri. 

Atmosferu koja je uslijedila teško je opisati riječima, stoga pogledajte našu fotogaleriju i videozapise!


View on YouTube

 


View on YouTube