U organizaciji Komisije za veteranski nogomet Izvršnog odbora HNS-a u Sesvetama , održano je 15. Dvoransko prvenstvo veterana HNS-a. Momčad veterana Autocesta RI-ZG iz Zagreba pobjedom 3:1 u finalnom susretu nad momčadi GOŠK-a iz Kaštel Gomilice zasluženo je osvojila prvo mjesto. Za najboljeg igrača proglašen je Josip Čarapina iz pobjedničke momčadi Autocesta RI-ZG, odakle i dolazi najbolji vratar Ivica Pejić, dok je najbolji strijelac Martin Bijelonjić iz momčadi Dubrava TIM Zagreb s osam postignitih pogodaka. Na prvenstvu je sudjelovalo rekordnih 27 momčadi.

Boje Zadarske županije zastupali su veterani benkovačkog Velebita, koji su ostvarili fantastični uspjeh jer su osvojili treće mjesto među takvom jakom konkurencijom .

Velebit je u utakmici za treće mjesto pobjedio ekipu Dubrava Tim-Kabel 3:2 nakon izvođenja šesteraca jer je u regularnom djelu utakmica završila 2:2. Strijelci za Velebit bili su Antonio Bačić i Marin Klanac. Vratar Ivo Marić je bravuroznim obranama šesteraca donio Velebitu prestižno treće mjesto. Benkovčani su odigrali šest utakmica i pokazali su svojim igrama da pripadaju u sam vrh hrvatskog veteranskog nogometa.

Velebit je nastupio u slijedećem sastavu:Ivo Marić, Nikola Majić, Lorenzo Kajtazi, Jure Čulina, Marin Klanac, Josip Lončar, Antonio Bačić, Dalibor Mamić, Jurica Zrilić, Neven Šimunac,J oso Smolić, Stanko Klarica,D arko Štrenja i Mario Vulelija. Voditelj ekipe: Nikola Majić.

- Velika nam je čast, ponos i zadovoljstvo što smo osvojili treće mjesto na ovakvom jakom i prestižnom turniru. Naš uspjeh nije slučajan jer dugi niz godina igramo veteransku ligu Zadarske županije , uvijek smo u samom vrhu i to sve govori o našoj snazi i kvaliteti. Na poseban način velika hvala Gradu Benkovcu i svim ostalim lokalnim sponzorima koji su nam puno financijski pomogli da možemo nastupiti na ovom turniru, rekao je predstavnik kluba Stanko Klarica.