ZADAR- Nakon što je uputio priopćenje javnosti o sazivanju skupštine Županijskog nogometnog saveza kao pripreme reizbora Rena Sinovčića, gradski vijećnik Akcije mladih apelirao je i na sve nogometne klubove koji su u Savezu da ne nasjednu nastojanju da Sinovčić bude opet izabran.

Pupić Bakrač uputio je medije na skupštinu koja je jučer održana u hotelu Kolovare, te je najavio u javnosti kako će se Izborna skupština Nogometnog saveza Zadarske županije održati 3. ožujka. To je jučer potvrđeno. Na skupštini je prema pisanju Zadarskog lista bio i javni bilježnik Emila Brkić kako bi sve bilo pod kontrolom obzirom na pritisak članovima Skupštine, kako je to rekao Sinovčićev zamjenik Vitomira Prtenjače.

- Odbacujem tumačenja kako u županijskom savezu vlada strahovlada Rene Sinovčića. Mi smo mudro vodili savez što nam je omogućilo da ostvarimo sve zadaće. Moram istaknuti da treba odvojiti rad županijskog nogometnog saveza i rad NK Zadra koji više nije nositelj kvalitete jer je ispao u treću ligu - rekao je između ostalog potpredsjednik Prtenjača.
Reno Sinovčić, predsjednik, najavio je promjene u HNS-u na koje županijski nogometni savez mora biti spreman.