Košarkaše Jazina sljedeći vikend očekuje nastavak sezone u A-2 ligi u kojoj su s devet pobjeda i jednim porazom na drugom mjestu (vodeća Ribola Kaštela ima omjer 10-0), piše Zadarski list.

Momčad je u dva dana prijelaznog roka ostala bez dvojice važnih igrača Luke Kature (Vrijednosnice Osijek) i Dina Butorca (Kvarner 2010), a jedino novo ime u drugom dijelu sezone bit će Juraj Segarić (1993., 183 cm)

Tako se Segarić, koji igra na poziciji organizatora igre, vraća kući nakon što je u sezoni 2014./15. bio član Zadra. Potom je preselio u Široki, igrao je za Jolly JB, a polusezonu je odradio u bugarskoj momčadi Stara Zagora.

Krajem prvog dijela sezone u Jazinama su na poziciji krila angažirali Gorana Fodora (1990., 195 cm), Čakovčanina kojem je posljednji klub bio A-1 ligaš Hermes Analitica. Fodor je bio član "žutih" i u kvalifikacijama za A-1 ligu u sezoni 2014./15., a u desetogodišnjoj seniorskoj karijeri osim za hrvatske klubove nastupao je i u Slovačkoj.

- Ambicije u drugom dijelu sezone ostaju iste, a to znači osvojiti jedno od prva dva mjesta koja vode u kvalifikacije za A-1 ligu. Oslabljeni smo za Katuru i Butorca, ali Segarić i Fodor mogu ih kvalitetno zamijeniti - rekao je Jakov Borčić, trener Jazina.