U nedjelju 18.12. 2016. održan je u Zagrebu božićni kup GROMA 2016. To je taekwondo natjecanje za djecu, a posebno je istaknuto da je to i natjecanje posvećeno djeci s posebnim potrebama.

Ukupno je nastupilo 114 natjecatelja iz 8 klubova iz 6 županija. Samo natjecanje nastalo je iz želje trenerice Ivane Bonačić Krešić koja je radila u časnoj bojni "Gromovi" Hrvatske vojske te je željela spojiti ljubav prema pozivu i taekwondou. Osim natjecanja djeci je upriličen i prigodni program; posjet Djeda Božićnjaka i Pumpića, maskote sponzora. Natjecanje je otvorio bojnik Roman Klenerić, zapovjednik 2. bojne "Gromovi".

Na početku natjecanja izveden je vrlo atraktivan hapkido nunchakua u izvedbi majstora Nedana Mihaljevića. Gorjele su i nunchake. Najstariji živući taekwondo sportaš Veljko Mesaro Charlie (72 godine) izveo je taekwondo formu.

Iz Zadarske županje na natjecanju je sudjelovao TK Donat s dva člana i trenerom Miljenkom Lisicom. Natjecateljica Zara Kardum osvojila je zlato, a Sara Kadić srebro. U ovom natjecanju nije bila važna toliko pobjeda koliko namjena, posvetiti se i demonstrirati taekwondo djeci s posebnim potrebama.