Košarkaši Zadra u petak 23. prosinca od 19 sati na Višnjiku dočekuju momčad Škrljeva, u sklopu 12. kola A-1 lige hrvatskog prvenstva.

Trener Zadra Neven Plantak uoči se osvrnuo na poraz od Cedevite:

- 38. minuta smo kontrolirali utakmicu, no nestalo je svježine što je odraz velikog broja utakmica s malim fondom igrača. Dečki su dali sve od sebe, no imamo velike amplitude. Dijelove utakmice odigramo vrhunski pa dijelove loše. Jako je teško imati kontinuitet s ovako velikim brojem utakmica i malim fondom igrača. No, trebamo dignuti glave i biti strpljivi Napredak se vidi, nadam se da ga vide i drugi. 

Plantak je komentirao ogled s Škrljevom sljedećim riječima:

- Oni su nedavno promijenili trenera i sada je to potpuno drugačiji koncept. Trener je iskusan i kvalitetan i bez maksimalne ozbiljnosti neće biti dobro. Mi smo umorni, no taj umor moramo izbaciti, maksimalno se skoncentrirati, pripremiti i odigrati utakmicu na najvećem nivou.
Igrač Ivan Vraneš poručio je kako je KK Zadar zadnje tri utakmice vodio i zaslužio pobjedu, no "zbog nesretnih okolnosti ipak je došlo do poraza".

- Škrljevo ne smijemo podcijeniti, moramo pristupiti utakmici maksimalno agresivno i ozbiljno, držati se svojim principa pa ne bi trebalo biti problema.