U Splitu je odigrao prijateljski susret između prvoligaša KK Splita i drugoligaša KK Jazina iz Zadra.

Da ove sezone misle ozbiljno košarkaši Jazina pokazali su u ovom susretu koji su dobili rezultatom 82:71. Unatoč ozljedama Josipa Ceranje (ozljeda koljena) i Mate Mrve (ozljeda mišića) uspjeli su pobjediti Split za kojeg nisu nastupili Kedžo i Kalajžić.

Utakmica je bila neizvjesna cijelo prvo poluvrijeme koje je završilo 41:42 u korist gostiju. U nastavku susreta Splićani se bude uz pomoć Rančića i u 27.minuti prelaze u vodstvo 54:51. Nakon toga Zadrani rade sjajnu seriju od 15:2 na krilima nezaustavljivog Dina Butorca koji je pogodio čak 6 trica. Iako je ovo bila prijateljska utakmica, košarkaši iz Zadra pokazali su veću želju i samim time zasluženo pobjedili KK Split koji ove sezone odlično igra u 1. Ligi.

Trener Zadrana Jakov Borčić bio je vidno zadovoljan prikazanim i očekuje još pripremnih utakmica pvoligaškog ranga kako bi dobro pripremio ekipu za drugi dio sezone. Košarkaši Jazina odlaze na zasluženi odmor nakon uspješno odrađenog prvog dijela sezone i trenutno su drugi na tablici na bod zaostatka za vodećim. Grinch im ipak nije uspio ukrasti Božić!

KK SPLIT: Subotić 4, Yannick 2, Vrgoc, Rančić 17, Dijan 2, Najev 16, Jukić 6, Kanaet 6, Filipović 15, Marić, Galić 3

KK JAZINE: Gulam 7, Butorac 26, Kovačević, Atelj 11, Katura 17, Dražović 11, Hržina, Fodor 10, Ceranja, Mrva