Donosimo osvrt na treći dan Futsal čarolije u dvorani Mocire.

Mnk Stanovi - Tortuga bar 0:1

Mnogi su ostali iznenađeni ispadanjem Stanova odmah u prvom kolu no može se bez zadrške reći da je bilo zasluženo. Nisu stanari ponudili ono nešto što bi ih odvelo u daljnji dio natjecanja te su se već u prvom kolu oprostili od istog.

Mnk Kontra - Mnk Idassa Nadin 0:0 1:2 pen

Kontra se s pravom pribojavala Idasse, a možda je to i bio razlog poraza. Regularni dio je završio neodlučeno, a u raspucavanju je Idassa bila mirnija i u konačnici preciznija. Nakon dva uzastopna ispadanja Kontre od Idasse ne preostaje im ništa drugo do li odmah početi pripreme za iduću Čaroliju i nadati se trećoj sreći.

Mnk Ploča - Mnk Kampo Kaštelo 3:3 8:9 pen

Mnogi nisu vjerovali da Kampo Kaštelo može dogurati dovde na Futsal Čaroliji no treba odmah otvoreno kazati: Bogovi su uz Hrvatski Vatikan Kampo Kaštelo. Plača i Kampo Kaštelo su odigrali sjajnu utakmicu i u regularnom vremenu koji je okončan 3-3. U izvođenju šesteraca, tek nakon šeste serije je slavio Kampo Kaštelo, a s tribina Mocira više stotina ljudi je pratilo ovaj vatromet šesteraca.

Mnk Raštane Kanela - Mnk Višnjik 2:2 4:2 pen

Za razliku od prošle utakmice kad Raštane Kanela nisu primili pogodak sad su primili dva no dali su isto toliko te se susret morao odlučiti šestercima. Tu se Raštane vratilo na stare staze te uz svoja dva realizirana šesterca prošlo dalje u natjecanje. Višnjik s druge strane nije realizirao niti jedan svoj šesterac te su morali čestitati suparnicima i povući se s turnira.

Mnk Puntamika - Mnk Tornado Comm. 1:5

Da će ovom razlikom Puntamika izgubiti nitko se nije nadao, a mnogi su vidjeli puntamičane u idućem kolu. Pitalo se nešto i Tornado Commerc koji je zasluženo slavio velikim rezultatom i priskrbio sebi nastavak natjecanja. 

Mnk Sukošan - Mnk Osam Mladi 2:7

Kao što smo pisali nakon drugog dana da se Osam Mladi moraju pribrati, oni su to i učinili. Zemuničkih Osam Mladi su ostavili malo prostora sukošancima za igru, a rezultat od visokih 2-7 vjerno prikazuje dominaciju Osam Mladi.

Mnk Gauni - Mnk Vrsi 1:2

Dva kluba sa sjedištem van Zadra odmjerila su snage u prvom kolu, a pobjedu su ugrabili vršani. Nije ni Gauni iz Biograda bio bez šansi no nedostajao im je jedan pogodak bar za produžetak. Vrsi ostaju u turniru i čekaju svog idućeg protivnika.

Žnk Donat Seniori - Žmnk Dream Team 0:1

Donatu nije pomogla ni kapetanica Antonija Goja da izvuče povoljan rezultat. Pokušavale su i pokušavale, ali nisu uspjele. Igračice Dream Teama su svoju prigodu realizirale te potom stavile bravu na svoja vrata. Dobra obrambena igra Dream Teama rezultirala je osvajanjem novih bodova.

Mnk Paklenica - Mnk Dasiaddo 1:3

Da pri rezultatu 0-1 Marin Kezić nije obranio jedan pokušaj Paklenice s crte utakmica je mogla otići nekim drugim smjerom, a ovako je otišla u smjeru Dasiaddo-a. U zadnjem dijelu utakmice Paklenica je igrala golmanom-igračem, a Dasiaddo se znalački branio i u konačnici brzim kontrama postavio konačni rezultat 1-3 i otišao u nastavak Čarolije.

Žnk Donat kadeti - Žmnk Ipa Zadar 1:2

Ipa Zadar ubilježila je pobjedu protiv kadetkinja Donata rezultatom 1-2. Bila je ovo utakmica s puno prigoda, a više svojih je realizirala Ipa.

Žmnk Super Chicks - Žmnk Dream Team 0:0

Da Super Chicksice ne prospu bodove odmah na startu natjecanja pobrinula se njihova golmanica Doris Harbaš. Ruku na srce spasila ih je budući da je Dream Team bila bolja momčad na ovom susretu. Cure iz Dream Teama pokušavale su iz svih oružja no nisu uspjele realizirati svoje prigode te su na kraju ove dvije ekipe podijelile bodove.

Sindikat Policije - Mnk Slivnica 0:0 2:3 pen

Slivnica se oglušila na izravnu Policijsku zapovijed i svladala Sindikat Policije. Regularni dio utakmice je prošao u igri mačke i miša no budući da je Slivnica taj dio završila bez uhićenja odlučila je to naplatiti u izvođenju šesteraca i uspjela. Rezultatom 2-3 idu u daljnji nastavak turnira.