Futsal Čarolija ponovno stiže u dvoranu Mocire s rekordnim brojem prijavljenih ekipa. Tradicionalni božićni malonogometni turnir održat će od 17. do 23. prosinca. 

- Prošlogodišnja čarolija bila je vrlo uspješna, nastupilo je 56 ekipa, a ove godine prijavilo se čak 95 ekipa, otkrio je Marko Šimurina, predsjednik Udruge za mali nogomet Zadarske županije, organizatora turnira.

Turnir ima dugu tradiciju, a prošle godine organizatori su uveli humanitarni karakter. Sva novčana sredstva prikupljena na ovogodišnjem turniru donirat će se Osnovnoj školi Voštarnica, jedinoj posebno odgojno-obrazovnoj ustanovi u Zadarskoj županiji u kojoj se provodi osnovno školovanje učenika s većim teškoćama u razvoju.

- Sretna sam što smo dio ove sjajne sportske priče vrijedne za grad. Hvala vam što dijelite sreću s nama, ulaganje u našu školu podiže kvalitetu rada i motivira našu djecu, zahvalila se organizatorima ravnateljica Irena Dukić.   

Golmanica MNK Super Chicks Doris Harbaš najavila je ženski dio natjecanja te naglasila da su djevojke u futsalu napokon došle na nivo muškog futsala. Poziv na sudjelovanje objeručke su prihvatili i zadarski vrtići, rekao je trener Jure Perković, odgovoran za dječji dio turnira na kojem nastupaju mališani iz Dječjih vrtića Radost i Sunce.

Izvlačenje parova održat će se u petak u 20 sati u Ledana baru i bit će spektakularno, najavljuju organizatori. 

- Od 17. do 23. prosinca dobrog nogometa, ali i dobre zabave neće nedostajati!