Udruga za mali nogomet Zadarske županije i ove godine organizira božićni malonogometni turnir Futsal Čarolija koji će se održati od 18. do 23. prosinca u zadarskoj dvorani Mocire.

Sva novčana sredstva prikupljena na ovogodišnjem turniru, iskoristit će se za kupnju potrebnih rekvizita Osnovnoj školi Voštarnica. To je jedina posebna odgojno-obrazovna ustanova u Zadarskoj županiji u kojoj se provodi osnovno školovanje učenika s većim teškoćama u razvoju. 

Turnir traje od 18 do 23 prosinca. Igrači koji su registrirani za klub, a pripadaju Udruzi za mali nogomet zadarske županije, mogu nastupiti jedino i isključivo za svoj matični klub. Osim klubova koji su članovi saveza, na turnir se mogu prijaviti i ostale momčadi koje žele sudjelovati na turniru, kotizacija iznosi 300 kuna. Izvlačenje parova će se 16. prosinca u 20 sati, u Ledana baru. Prijaviti se možete do 14.12.2016 na broj mobitela 098809301.

Da nam kaže nešto o samom turniru, upitali smo Marka Šimurinu, predsjednika Udruge za mali nogomet Zadarske županije:

- Nakon prošlogodišnjeg turnira koji je i više nego opravdao svoja očekivanja, Futsal čarolija ide dalje. Na turniru će osim muških, nastupiti i ženske momčadi, a već se do sada prijavilo preko 50 momčadi. Ovom prilikom pozvao bih još jednom sve Zadrane da po tko zna koji put pokažu svoje veliko srce i da sudjeluju na ovom turniru, bilo u natjecateljskom dijelu ili navijačkom. Na ovaj način ćemo bar na trenutak razveseliti naše mališane u OŠ Voštarnica, zaključio je Šimurina.

Osim natjecateljskih utakmica, bit će i niz revijalnih utakmica, poput utakmice: "all-stara" županijske lige, bubble futsal utakmica. Uz hranu i piće kojega će također biti, očekuje nas vrhunska zabava.