Privremeni trener Zadra Franko Strele, koji je isključen na jučerašnjoj utakmici 11. kola ABA lige u Zagrebu protiv Cibone, na konferenciji za novinare nakon poraza je rekao:

- Dobro smo otvorili utakmicu do prvog time-outa, nakon prve rotacije Ramljak-Barać palo je sve u vodu. Žao mi je jer vidim po statistici da to nije bilo tako jednostrano u većini utakmice. Što se nas tiče bilo je katastrofa do prvog poluvremena. Ja sam u svlačionici, na poluvremenu, pokušao objasniti momcima kako se pristupa utakmici i ovakvom derbiju te mislim da je to do njih doprijelo pa su odigrali solidno drugo poluvrijeme. Ekipa se probudila i počeli su igrati na tragu početka utakmice, obrambeno i napadački te je ovo pristojna razlika s obzirom na prvo poluvrijeme".

Na utakmicu se osvrnuo i kapetan Zadra Jakov Vladović:

- Odigrali smo korektnu prvu četvrtinu, ali kratko je to trajalo pogotovo obrambeno. Dopustili smo da lako zabijaju poene i uhvate neki zamah. Mi smo bili van napadačkog ritma. U prvo poluvrmeneu je već utakmica otišla na Ciboninu stranu. U drugom smo poluvremenu pokušali dovući utakmicu do neizvjesnosti, čak smo bili tu negdje, ali na kraju još jedna pobjeda Cibone.