Kids Day Zadar Dogus Basketball Tournamenta i ove je godine privukao najmlađe ljubitelje košarke na Forum koji se pretvorio u košarkaško igralište.

Košarkaške zvijezde zaigrale su košarku sa zadarskim mališanima. Za njih je to bila uzbudljiva igra, a naučili su  i pokoji košarkaški trik.

Višesatno druženje rezultiralo je novim poznanstvima, fotografiranjem i autogramima koje su najpoznatiji košarkaši današnjice spremno poklonili svojim mladim prijateljima. Dječji dan koji se organizira u sklopu Dogus Basketball Tournamenta posjetili su Jakov Vladović, Lovro Mazalin i Mislav Brzoja iz KK Zadar, Miro Bilan i Toni Katić iz KK Cedevite, Andrija Slavković i Zoran Nikolić iz crnogorske Budućnosti Voli, popularni Pero Antić, Baris Hersek i Duran Ahmet Can iz jakog Fenerbahcea, Semih Erden i Mehmet Yagmur iz Darussafake Dogus te Kenneth Gabriel, Kevin Jones i Ryan Broekhoff iz Lokomotiv Kubana.

Priključio im se i Doron Jamchi, legenda izraelskog Maccabia koji je itekako znao animirati djecu na Forumu te im pokazati košarkaške vještine .

Repriza Kids Daya bit će u nedjelju u 10 sati na istom mjestu.