Košarkaši Zadra sinoć su u pripremnom ogledu u Šibeniku bili bolji od Jollyja. Nakon pobjede zadarske je košarkaše dočekao išarani klupski autobus. 

Boris Skroće, direktor KK Zadra, bio je šokiran ovim huliganskim ispadom.

- Ovo je nezapamćena sramota i očekujem da se pronađu odgovorni za ovaj vandalski čin. Košarkaški klub Zadar se uvijek gospodski odnosio prema svim protivnicima i njihovim navijačima i u našoj su dvorani i gradu uvijek dobrodošli svi koji se ponašaju u duhu sporta i sportskih vrijednosti. Naš je cilj uvijek promicanje sporta i fair play odnosa među klubovima i u ovim teškim vremenima ulažemo veliku energiju da bi se to postiglo, a ovo što se večeras dogodilo niti je fair play niti je normalo niti služi na čast ikome u Šibeniku. Iako nije prvi put da u tom gradu nailazimo na neugodnosti, ovakvo nešto doista nismo očekivali. Ovo je kap koja je prelila čašu i Košarkaški klub Zadar će poduzeti sve što je u njegovoj moći da u budućnosti spriječi bilo kakve oblike vrijeđanja i vandalskog ponašanja - rekao je Skroće.

Košarkaši Zadra nadolazeži vikend nastupit će na turniru u Mostaru. U petak u polufinalu igraju protiv Rogaške, dok se u drugom polufinalu sastaju domaći Zrinjski i Kakanj.