U Zadru se od 28. kolovoza do 4. rujna održavao međunarodni futsal turnir, Futsal Week, a koji je okupio četiri reprezentacije, klubove iz Finske te Hrvatske.

Reprezentacija Kosova slavila je pobjedu na turniru  Futsal Week četiri reprezentacija, a na kojemu su uz domaćine sudjelovale još Finska i Turska futsal reprezentacija. Dvokružni sustav natjecanja na kraju je ostavio Tursku bez pobjede, dok je zbog veće pobjede iz prvog susreta, na kraju turnir osvojila reprezentacija Kosova.

Finska je u finalnom susretu uspjela svladati Kosovo rezultatom 6:5, ali to nije bilo dovoljno za osvajanje Futsal Weeka. Najbolji igrač i strijelac bio je Ramadan Alaj, dok je najbolji vratar turnira Alfred Prenqi.

Uz turnir reprezentacija, odigrao se i seniorski turnir na kojemu su nastupali finski Kemi, Futsal Dinamo i selekcija najboljih igrača iz Zadra. Ovaj je turnir uvjerljivo osvojio Futsal Dinamo s četiri pobjede iz isto toliko utakmica, dok je finski Kemi natjecanje završio bez osvojenih bodova.

Futsal Dinamo Zadar je koristio kao početak priprema pred sljedeću sezonu, u kojoj su po mnogima jedni od favorita za osvajanje naslova prvaka HMNL.

Na turniru je u U-19 kategoriji sudjelovala i reprezentacija Mađarske, a u toj je kategoriji slavio Knin.