Danas je na Višnjiku svečano otvoren Memorijal Barba Tomo Amižić koji se danas i sutra održava u dvorani Krešimira Ćosića.
„Otac" zadarskog stolnog tenisa, Tomo Amižić preminuo je prije 13 godina u 73. godini života. Poznati zadarski i hrvatski stolnoteniski trener Tomo Amižić imao je bogatu sporstku karijeru koja je trajala punih 50 godina.
Barba Tomo je odgojio mnoge istaknute hrvatske stolnotenisače među kojima i Zorana Primorca, Davora i Denisa Karlovića te plejadu mladih stolnotenisača u klubu „Bagat". Njegovi sinovi Leo i Mario danas su europski priznati stolnoteniski treneri, a Tomo Amižić je ušao u stolnotelisku povijest i kao inicijator prvog Top 12 stolnoteniskog turnira, koji je 1970. održan u Zadru.

Organizatori memorijalnog turnira, HSTS i STK Donat Zadar najavili su sudjelovanje oko 250 stolnotenisača u svim kategorijama u ženskoj i muškoj konkurenciji. Prvi put se taj teniski turnir održava u svim kategorijama. Suorganizator turnira je Grad Zadar te je stoga Memorijal Barba Tomo Amižić otvorio gradonačelnik Božidar Kalmeta.