Atletičari atletske škole atletskog kluba Alojzije Stepinac Zadar završili su svoju atletsku sezonu 2015/2016 podjelom diploma ispred klupskih prostorija koje se nalaze u ŠRC Višnjik.

Polaznicima diplome su uručivali treneri Slobodan Miolović, Mate Bulić i predsjednik kluba Mladen Peša koji se zahvalio roditeljima što su djecu upisali na klub koji svoj rad utemeljuje na dugoročnoj i temeljitoj izobrazbi sportaša.

Pored rada s mladima atletičarima u klubu postoji i juniorsko-seniorska ekipa koja tek treba pokazati svoje prve rezultate, a koji će biti uzor ovim mladim naraštajima,  naglasio je predsjednik Mladen Peša te se na kraju još zahvalio i SC Višnjik koji ulaže napore da se atletska infrastruktura obnovi do naredne godine.

Pedeset i pet polaznika atletske škole dobilo je Diplome za uspješan polazak atletske škole u kojoj su polaznici svladavali osnovne motoričke radnje iz trčanja, bacanja i skakanja.

Stariji atletičari kluba pripremaju se za nadolazeća prvenstva Hrvatske i njihova proslava bit će nakon Olimpijskih igara koje se održavaju u Riju. Okupljanje i početak nove atletske sezone je 13.09. 2016. tjedan dana nakon početka nove školske godine.

Svi zainteresirani za upis u Atletski klub Alojzije Stepinac mogu se javiti preko maila kluba akastepinac@net.hr ili preko face stranice Atletski klub Alojzije Stepinac i na brojeve mobitela 0981337036 Slobodan Miolović 0958520760 Mate Bulić

Diplome su dobili :

Karlo Brkić

Leon Brkić

Marin Viduka

Adriano Batur

Rafael Miolović

Branimir Nakićen

Luka Krševan Nižić

Stipe Radović

Nika Ražov

Tina Mičić

Maja Kurta

Iva Ivković

Hana Horak

Paola Čulina

Kristian Smoljan

Božidar Perinović

Iva Radović

Tatjana Ratković

Fani Brkić

Marko Maričić

Marko Bilosnić

Petra Bilosnić

Loreta Jelenković

Tonina Kolega

Frano Kolega

Lucija Kolega

Roko Bitanga

Petar Bitanga

Jakov Jurjević

Jakov Katuša

Martin Pedić

Iva Jurlina

Paola Šušić

Mihael Miolović

Marko Klapan

Lovre Mandić

Andrija Šestan

Rafael Miolović

Luka Mitrović

Roko Kostović

Šime Kostović

Ivan Ukalović

Jure Katuša

Nika Arambašić

Klara Klapan

Kate Bobić

Mihaela Nekić

Marin Kajmak Šoša

Alvaro Kajmak Šoša

Cvita Iglić

Leona Petani

Maja Čolak

Duje Nekić

Šime Mihić