Najveći rezultat u svojoj sportskoj karijeri ostvarila je Anđela Breulj u Fažani 3. lipnja na Prvenstvu svijeta u hrvanju na pijesku. 

Pod pokroviteljstvom općine Fažana i Svjetske hrvačke federacije u Fažani se od 3. do 5. lipnja održavalo Prvenstvo svijeta u hrvanju na pijesku na koje se odazvalo 16 zemalja - Iran, Brazil, SAD, Turska, Rusija, Grčka...

Među njima je bio i hrvački klub Zadar, član hrvatske hrvačke reprezentacije. Hrvanje na plaži predstavljeno je na Kongresu FILA u Ateni 2004. godine sa ciljem da skupi razne tradicionalne vrste hrvanja koji se prakticiraju na pijesku i da im podigne popularnost. Trenutno hrvanje na pijesku čini jednu od najatraktivnijih hrvačkih disciplina i vrlo brzo okuplja velik broj poklonika koji hrvanje počinju trenirati isključivo zbog atrakcija koje je moguće vidjeti baš na ovakvim natjecanjima. 

16-godišnja Anđela Breulj djevojčica godine već u osnovnoj školi pokazuje talent prema različitim sportovima a u studenom 2010. godine upisuje se na treninge hrvanja. Hrvački klub Zadar tek je godinu dana radio kao sekcija hrvanja u kojoj su trenirali pretežno dječaci, međutim Anđela se vrlo brzo uklopila u sportsku ekipu a njen talent omogućio joj je da se u samim početcima na natjecanjima bori i protiv dječaka jer žensko hrvanje odnosno hrvanje za djevojčice u Hrvatskoj u to vrijeme nije još doseglo razinu koju ima danas. Anđela vrlo brzo postaje aktivna članica kluba i članica Hrvatskog hrvačkog saveza. Nerijetko i jedina djevojčica na hrvačkim natjecanjima plijenila je pozornost trenera i publike a najviše podrške dobivala bi nakon pobjede nad dječacima kao i gromoglasne aplauze publike prilikom dodjele medalja u muškoj konkurenciji. 

Napokon, 2012.-2013., žensko hrvanje u Hrvatskoj dolazi do izražaja i Anđela dobiva i svoje prve protivnice na službenim prvenstvima.

U organizaciji Hrvatskog hrvačkog saveza prvi put se održava Prvenstvo Hrvatske u hrvanju na pijesku, 28. svibnja 2016., a tjedan nakon, održava se Prvenstvo svijeta, 03. - 05. lipnja. 

Ubrzo, početkom ožujka ove godine, formirala se ženska reprezentacija sa kojom je Anđela odradila pripreme u Mađarskoj. Prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u uzrastu kadetkinja održanom u Ludbregu (27.09.2015.), Anđeli je otvorilo put u reprezentaciju.

Na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju na pijesku Anđela je zauzela prvo mjesto. Početak Svjetskog natjecanja hrvanja na pijesku, otvarao je različite mogućnosti i različite oblike taktike. Prvu borbu Anđela je imala protiv Slovenke koju je uvjerljivo i vrlo brzo svladala. Druga borba protiv predstavnice Grčke odvijala se uz puno dramatike Anđela je bila dominantna u većem dijelu borbe, no predstavnica Grčke je uspjela poentirati i pobijediti.

Poslijepodne je bilo predviđeno za finalne borbe odnosno zadnje kolo borbi ako se radi o Nordijskom načinu hrvanja (svaki od predstavnika sa svakim). Anđeli je ostala borba protiv Norvežanke koja se kasnije pokazala i najiskusnijom. Tako je Anđela uspjela osvojiti Treće mjesto na Prvenstvu Svijeta.

- Prvo i najveće natjecanje za Anđelu i za naš klub odigralo se u Fažani 03. lipnja 2016. Kada smo završili i posljednju borbu još uvijek nismo bili svjesni koliko je velik naš rezultat i kakve nam je sve mogućnosti otvorio za daljnji napredak Anđele i našeg kluba koji svojim rezultatima dokazuje da je sve moguće uz predani rad i disciplinu koju sport zahtijeva. Hrvački klub Zadar prvi je i jedini hrvački klub u Zadarskoj županiji. Do sada smo ostvarili brojne zapažene rezultate na međunarodnim i domaćim natjecanjima te Prvenstvima Hrvatske. Jedan od najvećih uspjeha dakako je organizacija već petog po redu međunarodnog turnira u hrvanju Zadar open 2016. godine koji se održava ovaj put na gradskom Forumu i jedini je turnir na otvorenom u Hrvatskoj u slobodnom i grčko-rimskom načinu hrvanja. Rezultat postignut ovaj vikend je najveći sportski rezultat našeg kluba i nadamo se da će motivirati i ostale naše mlade sportaše koji imaju potencijala za osvajanje medalja i na puno višim razinama natjecanja kao što su turniri svjetske hrvačke organizacije UWW kao i Europska i Svjetska Prvenstva, a nadamo se jednog dana i krovu sportskog Svijeta, odlazak na Olimpijske igre.