U petak na veličanstveni način Mnk Fortuna Drage proslavila je deseti rođendan. Odigran je revijalni turnir na kojem su sudjelovali:Fortuna Drage,Mnk Drage,Heroji Vodice i Sv Ante.

Turnir je bio revijalnog karaktera ali po prikazanoj igri utakmice su bile pune naboja, žestine sjajnih poteza i gledatelji su uživali u kvalitetnom nogometu. U finalu su Heroji Vodice zasluženo pobjedili i nadigrali Sv Antu i osvojili pobjednički pehar.
Nakon završetka finala uručene su nagrade ,zahvalnice i priznanja. Goran Barešić-Gele dobio je priznanje za životno djelo kao osnivač Mnk Fortuna, Mariju Milošu kao dugogodišnjem kapetanu uručen je pehar srce Fortune. Predsjednik Heroja iz Vodica uručio je prigodni poklon , uokvireni dres sa natpisom " Heroji Vodice-Fortuna Drage ". Najveći događaj večeri bio je kada je misica Zadarske Županije i kandidatkinja za mis Hrvatske Ana Colić iz Draga dovezla na kolicima svečanu rođendansku klupsku tortu s grbom Fortuna Drage. Navijači Fortune uz pjesmu i veliku bakljadu priredili su nezaboravan ugođaj za pamćenje. Domaćin Fortuna priredio je veliki bogati domjenak sa roštiljadom, odojcima i 200 kg školjki. Do ranih jutarnjih sati duo Gradina iz Polače svirkom su razgalili srca domaćina i gostiju.

- Velika mi je čast,ponos , zadovoljstvo što smo na ovakav veličanstven i spektakularan način proslavili naš deseti rođendan. Svih ovih godina krasilo nas je veliko prijateljstvo,zajedništvo,ljubav prema svom klubu i našem rodnom mjestu Drage.Zaista je divota raditi sa ovim mladim momcima i uvjeren sam da će mo u daljnjoj budućnosti biti još bolji i uspješniji.U ovom svečanom trenutku želim se zahvaliti: svim igračima koji su nastupali za naš klub,osnivaču kluba i legedndi Goranu Barešiću-Geli,sponzorima naše fešte,ekipama Heroji Vodice i Sv Ante koji su uveličali našu feštu. Na poseban način velika hvala našem prijatelju legendarnom voditelju i novinaru Mani Ledenku koji je odradio vrhunsku medijsku promociju našeg rođendana, kazao je predsjednik Fortune i malonogometni fanatik Joško Stojanov-Švabo.

 


Športski centar Hrvatski vitez Miro Barešić.Suci :Joso Crnogaća i Antonio Čvrljak(Šibenik)

Revijalni turnir:

HEROJI VODICE-MNK DRAGE 1:1 ( 6:5)-šesterci

HEROJI VODICE-Rakić,Babac,Orlović,Marin,Pervan,
Zekonjić(1),Brčić,Bašić.
Voditelj ekipe:Ive Podrug

MNK DRAGE-Rosan,M.Vulin,A.Stojanov,M.Stojanov,Barešić,S.Vulin,T.Vulin(1),Peričić.
Voditelj ekipe:Marin Barešić.

SV ANTE-FORTUNA DRAGE 1:0

SV ANTE-Ban,Vukorepa (1),Jakušić,Zrilić,Ćosić,Prendža,Medić,Lipotica.
Voditelj ekipe:Krešo Zrilić

FORTUNA DRAGE-Peričić,Miloš,M.Barešić,R.Barešić,B.Stojanov,Vulin,Mario Barešić,R.Stojanov,Maksan,D.Barešić,Stegić,D.Stojanov.
Voditelji ekipe:Joško Stojanov -Švabo i Omerko Barešić

FINALE: HEROJI VODICE-SV ANTE 4:1

HEROJI VODICE-Rakić,Babac,Orlović,Marin(2),Pervan,
Zekonjić(1),Brčić,Bašić(1)
Voditelj ekipe:Ive Podrug

SV ANTE-Ban,Vukorepa ,Jakušić(1)Zrilić,Ćosić,Prendža,Medić,Lipotica.
Voditelj ekipe:Krešo Zrilić

Najbolji pojedinci i ekipa:

1.mjesto: Heroji Vodice-pehar
Mario Miloš: Srce Fortune -pehar