Zadarski sportski novinari su uzvratili treneru Cibone Damiru Mulaomeroviću na njegove provokacije. Kulturno i dostojanstveno!

Nakon njegovog performansa po završetku prve polufinalne utakmice Doigravanja za naslov prvaka Hrvatske između Zadra i Cibone na Višnjiku prilikom čega je prostački vrijeđao KK Zadar, grad Zadar, publiku i novinare koje nije želio sačekati da se s Press tribine spuste u Press dvoranu, zadarska sportska pera su napravili potez vrijedan pozornosti.

Naime, kada je po završetku duge utakmice u Zagrebu došao red na Mulaomerovićevu izjavu, novinari zadarskih redakcija su složno napustili Press konferenciju.

Bio je to odgovor na Mulaomerovićevo verbalno iživljavanje koje je za cilj imalo samo jedno, skrenuti pozornost javnosti s glavnog incidenta, onoga u kojemu je kapetan Cibone Marin Rozić divljačkim nasrtajem i s namjerom ozlijedio kapetana Zadra Lovru Bašića.

Osim zakašnjele reakcije u kojoj je tražena ekspertiza suđenja vodstvo KK Zadar nije učinilo ništa ne bi li se sprala ljaga s imena kluba i grada. Ovdje ne govorimo o rezultatskoj šteti jer Cibona je u na parketu bila bolja, već o činjenici da se nakon svega riječ primitivizam veže samo uz Zadar, ne i Cibonu. Iako je sve počelo Rozićevim laktom...