Još je manje od jednog dana ostalo do početka velike utrke Wings for Life World Run koja će u nedjelju u 13:00 sati startati u Zadru i na još 33 lokacije diljem svijeta.

Za one koji neće moći utrku pratiti uživo, utrka će globalno biti dostupna na stranici www.wingsforlifeworldrun.com.

Stranica donosi nevjerojatno iskustvo praćenja utrke uživo, uključujući video livestream, radio prijenos te mnoge druge novosti, kao i praćenje pojedinih trkača, gdje god se nalazili u svijetu.

Wings for life World Run Newsroom glavni je izvor svih informacija, materijala i novosti u vezi s ovim globalnim događajem. Sadržaj će na dan utrke redovno biti ažuriran te kratkom i besplatnom registracijom možete pristupiti svim sadržajima i besplatno ih koristiti. Nakon utrke, tu ćete pronaći hrvatski news cut sa svim najvažnijim dijelovima utrke, kao i globalni action clip te fotografije visoke rezolucije.

Newsroom posjetite na stranici www.wingsforlifeworldrunnewsroom.com

Prošlogodišnji hrvatski pobjednici Matija Grabrovečki i Nikolina Šustić trčat će na utrkama u Indiji i Norveškoj. Postoji velika mogućnost da iz utrka izađu kao pobjednici te news cut njihovih utrka možete pronaći na istom ovom linku. U search stupac samo upišete zemlju koju trebate.