Jazine kroče put prema A1 ligi. U A2 ligi za nijansu su bili bolji od Sonik Puntamike. Koliko je značajno za mlade igrače da Zadar kao grad košarke  ima klub koji će igrati A1 ligu i biti razvojni poligon za igrače koji dolaze najbolje pokazuje današnji status Roka Atipčevića, hrvstkog košarkaškog reprezentativca, koji se prisjetio svoje sezone u dresu Puntamičana.

- Sezona u Boriku svakako je velika odskočna daska u mojoj karijeri!
Sada, s 29 godina, točno deset godina poslije, svjestan sam koliko je bila bitna i koliko sam toga naučio... Prvih godinu dana provedenih u KK Zadru ne mogu reći da sam dobio pravu priliku, zato sam odlučio samoinicijativno otići jednu sezonu na posudbu, da dokažem i sebi i drugima što mogu ili ne mogu!

Uz krvavi rad tijekom cijele sezone, uz suigrače kakve samo možeš poželiti, koji igraju zbog strasti prema tom sportu i koji odrađuju svaki trening kao da im je posljednji u životu, zbog trenera koji žive za košarku i sport, tjerajući te svaki dan da napraviš i odradiš nešto što ostali nisu...

Uz sve to, naposljetku su došli i plodovi rada, kako timski tako i individualni. Pobjeđene su velike ekipe u Ligi za prvaka, dobivene su utakmice u zadnjim sekundama, pa smo lakše zaboravili one što smo gubili u posljednjim trenucima...

Individualno, bio sam treći najbolji igrač A-1 lige, drugi strijelac Lige za prvaka i treći po postotku za tri poena, što je dokaz da se uloženi trud isplatio i da je posudba vrijedila zlata!

Jednu stvar još ne smijem zaboraviti... Od tada do danas radim individualno s Jurom Šangom, koji je te sezone nebrojeno puta dolazio sa mnom u dvoranu i kad nije trebao, u sitne jutarnje i kasne večernje sate.. Trening s njim nije samo trening, to je nešto više! Hvala vam svima: stožeru, trenerima, suigračima, pamtit ću tu ekipu zauvijek! Ludosti nije falilo!
wink emoticon

Evo i mali podsjetnik na tu sezonu i VELIKU POBJEDU u zadnjoj sekundi nad Cedevitom, napisao je Rok u svom statusu i podijelio sa fanovim video zapis kojeg i vi možeze pogledati.


View on YouTube