Na pojedinačno boksačkom prvenstvu Hrvatske, održanom u Kutini od 17. do 19. ožujka, Zadranka Antonija Pavić osvojila je titulu državne prvakinje.

Članica Boksačkog kluba Zadar u kategoriji do 64 kilograma osvojila je zlatnu medalju. Velik je ovo uspjeh i priznanje za zadarsku medicinsku sestru koja boks trenira tri godine.

- Točno nakon tri godine koliko se Antonija bavi boksom i isto toliko koliko je vodim kao njezin osobni trener, konačno je stiglo i to, već i ranije zasluženo, zlato i titula državne prvakinje u boksu, rekao je njezin trener Davor Dujić. 

Antonija je u odličnom meču u finalu pobjedila Viktoriju Kramarić, boksačicu zagrebačkog BK Leonardo, najuspješnijeg hrvatskog boksačkog kluba.

- Ova Antonijina titula je velik uspjeh prvenstveno za nju osobno, mene kao njenog trenera ali za naš klub BK Zadar i našeg predsjednika Dragana Vidaića u čijem klubu imamo odlične uvjete za treniranje. 

Iako su Antoniju pratile ozljede, prehlada te naporan rad na radnom mjestu medicinske sestre, ipak je uspjela odradili odlične pripreme i osvojiti zlatnu medalju,

Njezin trener Davor Dujić ovu priliku je iskoristio kako bi zahvalio svima koji su bili uz nju te sparing partnerima koji su ju pripremili za ovaj uspjeh.

- To su Nives Radić i njezin trener Damir Lambaša (Pit Bull), Tanja Ovršenik, boksačica iz Ljubljane te Antonijina dobitna kombinacija Ivana Habazin sa trenerom Vladom Božićem. Ivana je naša najbolja boksačica i u dva navrata je Antoniji donijela sreću, rekao je Dujić te nadodao da je upravo sparirajući s Ivanom Antonija dosta naučila i velik djelom zahvaljujući njoj osvojila je u 11. mjesecu turnir "Zagreb Open" kao i sada državno prvenstvo.

Nakon osvojene titule trener Dujić nije mogao sakriti veselje.

- Uz sve ogromne životne probleme koje svakodnevno već godinama nosim u sebi, zbog Antonijine sreće ovih dana sam i ja ipak sretan i presretan, kazao je Dujić.