ŠC Višnjik organizira jednodnevni seminar za sve košarkašice i košarkaše, za sve košarkaške trenere. Predavači na seminaru bit će Petar Skansi i Giuseppe Pino Giergia, velikani hrvatske i svjetske košarke, trofejni igrači, osvajači europskih, svjetskih i olimpijskih medalja, uspješni treneri i izbornici.

Petar Skansi govorit će na teme Natjecateljska košarka i Elementi košarke, a Giuseppe Pinio Giergia o Osnovnim segmentima košarke, ciljanom košarkaškom dodavanju i važnosti preciznoga dodavanja u igri. Uz njihova predavanja bit će i demonstracijske vježbe.

ŠC Višnjik na ovaj način želi pridonijeti boljitku košarkaške igre, te svim zainteresiranim igračicama, igračima i treneri(ca)ma omogućiti da izravno od etabliranih košarkaških velikana čuju njihova znanja i iskustva što će im pomoći u razvoju tehnike, strategija, taktike.

Seminar će se održati 29. ožujka u Dvorani „Krešimir Ćosić" - centralna dvorana od 9 do 12 sati. Polaznici/ce svih škola košarke, članovi/ce svih klubova, treneri/ce... mogu se prijaviti popunjavanjem listića u dvorani; prijavom na e-adresu info@visnjik.hr ili slanjem sms-a na broj mobitela 099/ 22 27 462.