Na konferenciji za novinare održanoj nakon jučerašnje utakmice KK Zadra i KK Šibenika, Josip Butić nije krio razočarenje ishodom utakmice, ali ni ponašanjem svog kolege Labrovića.

- Što reći, još jedan naš poraz u nizu. Bila je ovo nervozna utakmica uz potpuno opravdana isključenja. Kolega Labrović kaže da je njihova pobjeda zaslužena, ali moram dodati da njegovo ponašanje nije bilo za pohvalu. Svjesno ili nesvjesno njegova reakcija je probudila momčad Šibenika. Je li to bilo u duhu fair playa i korektnosti, to ostavljam njemu na dušu. Utakmicu smo dobro otvorili, imali smo i prednost igranja niz vjetar, ali to nismo iskoristili. Djelomično zbog nas samih, ali i zbog stalnog izležavanja njegovih igrača i pružanja pomoći.

- Razgovarao sam nakon utakmice u svlačionici sa svojim igračima. Ja znam što meni nalaže moja savjest, ali želim sjesti sa svojim suradnicima i onima koji vode klub i donijeti odluku što dalje. Igrači ne žele promjene, ali svjestan sam svoje odgovornosti kao trener i od nje nisam nikada bježao. Izgleda da smo prepušteni stihijski odlasku u treću ligu. Ne želim pobjeći u ovakvoj situaciji, ali imam čast i obraz i napravit ću ono što je najbolje za klub. Hoće li to biti ostavka ili ne, vidjet ćemo u ponedjeljak nakon tog sastanka.