Ovog vikenda je održano međunarodno judo natjecanje „Kup Samobora" na kojem je nastupilo 503 natjecatelja iz 51 kluba sa područja Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Poljske, Velike Britanjie, Češke, Austrije, Bugarske i Mađarske.

Natjecanje se odvijalo u konkurenciji dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i mlađih kadetkinja i u konkurenciji kadeta i kadetkinja. Predvođeni trenerima Juricom Zankijem i Stipom Grgasom dvadeset Zadarskih judaša i judašica osvojilo je ukupno sedam odličja.

U konkurenciji dječaka i djevojčica Donat Martinović i Donatela Bajlo osvojili su zlatna odličja, dok su Nikola Mikin, Stipe Mihatov i Fabijan Dražić osvojili brončana odličja.

U konkurenciji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja Tičić Roko je osvojio zlatno odličje. U konkurenciji kadetkinja Nina Katuša je osvojila srebreno odličje.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Frane Katačić, Marcelo Patrk ,Roko Jurić, Mikula Dunatov, Vice Sačić, Nora Zekanović, Marin Sori, Fran Šimičević, Luka Mijić, Antonio Radović, Jakov Džapo, Ante Madunić i Đani Peričić.