Mjesta za najveću međunarodnu trekking utrku u Hrvatskoj - Škraping Tkon otok Pašman 2016 više nema!

Ispravno je prijavljeno maksimalnih 1200 natjecatelja iz 11 europskih država (Slovenija, Mađarska, Italija, Švicarska, Norveška, Makedonija, Slovačka...) te više nije moguće izvršiti online prijavu ni uplatu!

Škraping utrka će se održati u subotu, 05. ožujka 2016. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 28. veljače 2016. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije iz 16. stoljeća kod otočića Gnalića, radionica za djecu i predstave pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 50 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti i nekoliko izlagača sa Sicilije sa svojim autohtonim proizvodima.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 06. ožujka bit će održan Škrapić - mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok" iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Generalni sponzor Škrapinga je Ilirija d.d. iz Biograda preko koje natjecatelji mogu ugovoriti Škraping paket s hotelskim smještajem. Više informacija na www.ilirijabiograd.com

Pozivamo sve Škrapere koji se nalaze u sretnih 1200 a još nisu pronašli smještaj da pogledaju popis iznajmljivača na http://www.skraping.hr/hr/informacije-smjestaj/
U subotu u 20h počinje svečani program proglašenja pobjednika koji će od 22h postati Škraping party uz Zaratino band i DJ Fideliusa.

Svi detalji raspisa utrke i programa manifestacije se mogu pronaći na novo-dizajniranoj web stranici www.skraping.hr

Svi ste pozvani!

Organizatori: JKU Prvenj, Općina Tkon, TZO Tkon