U Jazinama je održana redovna izborna skupština Udruge veterana Košarkaškog kluba Zadar, koja je počela minutom šutnje za sve preminule članove Udruge, javlja Zadarski list.

Nakon toga je jednoglasno prihvaćeno izvješće rada Udruge u posljednje četiri godine, te je donijet novi statut po kojemu su izabrani novi Upravni odbor i predsjednik.

Dosadašnjeg predsjednika Ivicu Obada naslijedio je Bože Miličević, koji je izabran jednoglasno, kao i cijeli UO u sastavu: Giuseppe Giergia, Duško Radović, Marin Pestić, Stipe Šarlija, Ivan Sunara, Darko Pahlić, Draženko Blažević, Zdravko Jerak, Ivica Obad i Petar Popović. Za likvidatora Udruge izabran je Josip Novak.

Novi predsjednik je, između ostaloga, najavio i otvaranje Muzeja hrvatske košarke u Zadru. Veterani KK Zadar su se ujedno htjeli očitovati i o nesuglasicama koje su se pojavile u javnosti u povodu smrti njihova suigrača i prijatelja Bruna Marcelića.

- Duboki naklon i vječno hvala velikanu zadarske košarke Brunu Marceliću za životno djelo utkano u naš klub. Što se svega ostaloga tiče, moramo reći da smo jedinstveno na strani kluba - poručuju u priopćenju veterani KK Zadar.