Mario Šagi Kotlar, Marul Vulić i Leo Bosnić pobjednici su posljednjeg ciklusa turnirića Šahovskog kluba Casper.

Na sva tri turnira sudjelovalo je ukupno 43 kadeta. Mario Šagi Kotlar slavio je turniru najstarijih kadeta s 4 boda iz pet partija, Marul Vulić na drugom turniru s isto tako 4 boda iz pet partija. Leo Bosnić uvjerljivo je pobijedio na turniru najmlađih kadeta s 4,5 bodova.

Šagi Kotlar i Marul Vulić imali su žestoku konkurenciju za prvo mjesto. Obojica su do titule najboljeg došla po dodtanim kriterijima. Isto broj bodova kao Mario Šagi osvojili su Karlo Mijić i Matej Levačić. Veća gužva bila je na drugom turniriću. Isti broj bodova kao Marul osvojili su Josip Kostović, Andrija Čolak i Mauro Paleka.

ŠK Casper u ŠRC Franka Lisica mjesto je gdje se najviše igra šah u Zadru. Klub je usmjeren prvenstveno na rad s mlađim uzrastima. Pojedini sudionici turnira predškolske dobi još nisu naučili slova, ali zato znaju igrati šah i dati mat.

Poredak 1. turnirić: Mario Šagi Kotlar, Karlo Mijić, Matej Levačić 4, Mario Ljubičić, Josip Birkić 3,5, Josip Jakšić, Noemi Bedić 3.
Poredak 2. turnirić: Marul Vulić, Kostović Josip, Andrija Čolak, Mauro Paleka 4, Krševan Dujmović 3,5, Petar Mesić, Ivan Vrkić 3.
Poredak 3. turnirić: Leo Bosnić 4,5, Lukas Škifić 4, Juraj Došen 3,5, Matko Nežić, Lara Pinter 3.