Nogometnom klubu Zadar u kojem je ponikao velikan Josip Skoblar kao i današnji reprezentativci Luka Modrić i Danijel Subašić prijeti stečajni postupak, a prema najcrnjim prognozama i gašenje, piše Večernji list

Klub sa Stanova nakon prošlosezonskog ispadanja iz Prve HNL danas je na dnu drugoligaške ljestvice, grca u dugovima, a u slučaju stečaja oduzet će mu 10 bodova i ispadanje u Treću ligu neće moći izbjeći. Sudbina kluba bit će poznata u petak kad bi na skupštini trebale biti donesene važne odluke.

A između ostalih, Zadar su vodili i hrvatski izbornici Miroslav Blažević, Ante Čačić i Igor Štimac.

- Nadam se da će moj prijatelj, gradonačelnik Božidar Kalmeta, iznaći neko rješenje. Vjerujem kako se klub neće ugasiti, tamo sam proveo lijepe dane - rekao je Ćiro Blažević za 24sata, a Čačić je dodao:

- Tamo sam 1989. imao svoj prvi ozbiljni trenerski posao, a vratio sam se 1996. godine. Nije lijepo čuti da je klub u ovako teškoj situaciji jer sam jako vezan za Zadar.

Štimac je pak išao na sastanke kod gradonačelnika, ali ništa se nije promijenilo. Pred Zadrom su najteži dani u povijesti...