ZADAR- Zadarska Elektra isključila je struju Nogometnom klubu Zadar zbog neplaćenih računa za električnu energiju u iznosu od 70 tisuća kuna.
Direktor Elektre Tomislav Dražić rekao nam je jutros da su spremni uključiti struju za predstojeću utakmicu, kao i u slučaju da se plati barem jedna rata. Međutim, direktor Elektre, koja je i do sad izlazila u susret NK Zadru, kaže kako nema s kim razgovarati oko rješenja tog problema. Kako je za očekivati da će NK Zadar otići u stečaj, Elektra mora zaštiti interese HEP-a.

- Jako nam je teško nekog isključiti, ali mi jednostavno moramo znati tko će platiti račun. Moramo dobiti jamstvo, a u NK Zadar više nemamo s kim razgovarati. Kao direktor Elektre, ja sam im na raspolaganju 24 sata, poručio je direktor Tomislav Dražić.

Nogometni klub Zadar, međutim, urušava se po svim sferama: od neriješenih vlasničkih odnosa, neplaćenih računa, dugova igračima od kojih su neki tražili izvanredu skupštinu dioničara, a drugi apaliraju i dalje na Grad Zadar koji bi, kao većinski vlasnik  trebao biti slamka spasa.