ZADAR - Nakon što su igrači Nogometnog kluba Zadra drznuli su javno uputiti apel prema Gradu Zadru za spas kluba, pročelnik Radovan Dunatov, potpredsjednik okrnjenog Nadzornog odbora najavio je „kako će podnijeti ostavku".
Da je to bila izjava trenutka, potvrđeno je u pisanom odgovoru Dunatova kojem smo dobili preko glasnogovornice Marine Mihovilović Pajkin. U njemu se navodi:
"Pročelnik Radovan Dunatov nije podnio ostavku na članstvo u NO NK Zadar, niti to ima namjeru.
Njegova najava ostavke bila je reakcija na aktualni trenutak vezan uz NK Zadar, a kojim je želio još jednom dodatno naglasiti nemogućnost Grada Zadra da pomogne klubu s obzirom na to da ministar Lalovac, do dana današnjeg, nije potpisao ugovor o prijenosu tražbina. Što znači da Grad ne može biti i formalno pravni većinski suvlasnik kluba i ne može raspolagati dionicama.
Naime ta je izjava još jedan apel Ministarstvu financija i ministru Lalovcu da potpiše ugovor o prijenosu tražbina.
Dok se to ne dogodi, pročelnik Dunatov ponovno naglašava kako su Gradu Zadru "ruke vezane", zaključak je  odgovora iz Grada.
Drugi član NO Zadar, koji zastupa interese Grada je pročelnik Ivica Katić. Njegov ostanak u klubu u kojem Grad još nije stvarni suvlasnik, također je neupitan.