U petak s početkom u 18 sati u dvorani Krešimira Ćosića odigrat će se utakmica 22. kola ABA lige između Zadra i mađarskog Szolnokija.

Na ovoj utakmici očekuje se povratak na parket nezadovoljnog play makera Jamesa Florencea.

-Florence nije dobio zaostale plaće, ali je dobio jamstva. Samim tim produžen je i rok do kada bi trebao biti isplaćen pa se vratio treninzima i vjerojatno će biti u sastavu. Nakon više od 60 dana jučer smo na treningu bili kompletni, a to znači da su se momčadi priključili i Bašić i Segarić. To ne znači da će svi biti u momčadi. Ipak je jedan zajednički trening iza nas. Činjenica je da smo izgubili dosta vremena, ali se nadam da nas to neće omesti u našim ciljevima ove sezone, kazao je trener Zadra Ante Nazor u najavi utakmice.

Nazor očekuje tešku i tvrdu utakmicu.

- Dobri su, iskusni i u formi. Ras u njihovoj igri je evidentan. Velika je stvar za njih da su tijekom cijele sezone imali priliku otpuštati i dovoditi igrače na onim pozicijama na kojima su štekali. Sigurno je će im se biti teško suprotstaviti. Očekujem bolju igru svoje momčadi nego u Podgorici. Tamo je protivnik bio zreo za poraz, no mi smo zakazali kad je trebalo potegnuti. U trećoj četvrtini obrambeno, u posljednjoj u pas igri. Mislim da ne bi trebalo predstavljati nam problem da odigramo bolje, jer u Podgorici s dosta toga nisam bio zadovoljan, zaključio je Nazor.