U Nogometnom klubu Zadar svaki dan po jedno ili više iznenađenja. Kao što je poznato u srijedu se odustalo od putovanja u Međugorje gdje je trebala biti odrađena druga tura hercegovačkih priprema. Jučer, novi raplet. U Međugorje se putuje u ponedjeljak, a razlog je nešto povoljnija prognoza za sljedeći tjedan. Očito je Igoru Štimcu i njegovu stožeru itekako važno da igrače u potpunosti drži pod svojom paskom kako bi maksimalno spremni dočekali utakmicu s Osijekom protiv koga na Stanovima otvaraju nogometno proljeće. Također, jučer je Igor Štimac, u medije izašao i s imenima igrača koji će u drugom dijelu sezone konkurirati za sastav Zadra. Stigla je i jedna prinova, svi se nadaju pojačanje za prvoligaša sa Stanova.

- Kompletirali smo tu priču oko igračkog kadra dovođenjem Andrije Milinkovića iz Neretve - kazao je jučer Štimac.

- Radi se o centarforu koji će nam sa svoja dva metra i agilnošću koju ima donijeti uz Solomona raznovrsnost u napadu. Uz Ivana Jovanovića koji se pokazao kao jako upotrebljiv igrač na toj poziciji. Znači imamo tri igrača za vrh napada i moći ćemo kombinirati s njima.

U nedjelju Zadrane očekuje generalka protiv Primorca iz Biograda. Nakon toga slijedi u ponedjeljak povratak u Međugorje.

- Vraćamo se na četiri dana u Međugorje. Taj potez je isključivo planiran zbog one tri komponente koje stalno napominjem. To su odmor, prehrana i trening. Namjeravamo se u Zadar vratiti u petak poslijepodne i onda u subotu odraditi trening na Stanovim - kazao je na kraju razgovora dobro raspoloženi Štimac.