Drugi dan malonogometnog turnira Oluja kup 2014., ponudio je četiri odlične malonogometne predstave.

Već nakon drugog kola, poznato je pola četvrtfinalista. Mnogobrojni gledatelji okupljeni na igralištu s umjetnom travom na plaži Kolovare, mogli su uživati u pravom malonogometnom spektaklu.

U prvoj utakmici dana, momčad Hitch bara došla je do pobjede nad mladićima iz Kampo Kaštela. Bilo je 4:1 u njihovu korist. Ovom pobjedom Hitch bar je osigurao četvrtfinale. U drugom susretu dana, Tornado Commerce je slavio rezultatom 4:0 nad Reljom te tako zadržao nadu da bi se kao najbolje drugoplasirana momčad mogao plasirati u četvrtfinale. DO pobjede su ih vodili Bralić i Lukić sa po dva zgoditka.

Nakon toga, na teren su izašli CB Nita Bulevar i Varoš. CB Nita je došla u vodstvo preko Filipa Volpija, da bi Ante Pavlović eurogolom vratio stvari na početak. Dugo je na semaforu stajao rezultat 1:1, da bi u završnici CB Nita sa četiri zgoditka privela utakmicu kraju u svoju korist. Bio je očigledan umor Varošana, jer su večer prije osvojili malonogometni turnir u Dragama, dok su s druge strane mladići iz CB Nita imali dužu klupu, što je na kraju i presudilo pobjednika ovog susreta. CB Niza je ovom pobjedom osigurala četvrtfinale.

U posljednjoj utakmici dana, The Bar/Taxi Zd, na krilima trostrukog strijelca Marka Čirjaka, pobijedio je rezultatom 4:0 Borik te tako osigurao četvrtfinale. Osim Marijana Buljata i Dragana Blatnjaka, voditelj The Bara, Ivica Radoš, nakon utakmice je najavio još neka zvučna imena koja bi mogla nastupiti u četvrtfinalu turnira. Danas je na rasporedu posljednje kolo po skupinama, a sutra se igraju četvrtfinalne utakmice.

Rezultati:

Igralište s umjetnom travom na plaži Kolovare. Gledatelja: 300. Suci: Zdenko Bakarić (Zemunik) i Krešimir Zrilić (Zadar).

CB NITA BULEVAR - MNK VAROŠ 5:1

CB NITA BULEVAR: Jurjević, Jović 1, Jurica, Volpi 2, Genda, Pinčić 1, Šišak, Čirjak, Čule 1, Anić, Zanki. Voditelj: Frane Volpi-Kobal.

MNK VAROŠ: Vulić, Oljica, Vukić, Pavlović 1, Lekaj, Jurlina.

TORNADO COMMERCE - MNK RELJA 4:0

TORNADO COMMERCE: Lisica, S. Sikirić, Režan, L. Sikirić, Bralić 2, Klarin, Lukić 2. Voditelj: Roko Sikirić.

RELJA: Pinčić, Dodaj, Mičić, Kalmeta, Aliji. Voditelj: Željko Marinović

THE BAR/TAXI ZD - BORIK 4:0

THE BAR/TAXI ZD: Brdar, Plecić 1, Čirjak 3, Blatnjak, Bakić, Gospić, Veršić, Buljat, Rogić. Voditelj: Ivica Radoš.
BORIK: Čulina, Antović, Debak, Žugić, Kožul, T. Parisatti. Voditelj: Marko Parisatti.

HITCH BAR - KAMPO KAŠTELO JUNIORI 4:1

HITCH BAR: Dragaš, Šimurina 1, Miletić, Rimanić 1, Vrsaljko 1, Primorac 1, Bulatović, Radanović. Voditelj: Dragan Župan.
KAMPO JUNIORI: Ivančev, Sarić, Renić, Dunić 1, Friganović, Dunatov, Popović, Šokota, Pećarić, Vukić.