U organizaciji judo kluba „Dalmacija cement" iz Kaštela proteklog vikenda održan je 14 po redu međunarodni memorijalni judo turnir „Mario Zebić".

Na natjecanju je nastupilo 357 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Italije, Albanije i Crne Gore. Djeca su se natjecala u kategorijama kadeta, kadetkinja, mlađih kadetkinja, mlađih kadeta i u kategoriji djevojčica i dječaka.

Pod vodstvom trenera Jurice Zankija i Stipe Grgasa Judo klub "Zadar" je na ovom turniru osvojio ukupno 23 medalje od toga šest zlatnih, osam srebrnih i devet brončanih medalja. U kategoriji mlađih kadeta Antonio Radović je osvojio srebreno a Stipe Šestan brončano odličje.

U kategoriji starijih dječaka i djevojčica Bartol Pilić, Jakov Džapo i Nina Ćurko su osvojili zlatna odličja dok je Antonio Patrk osvojio srebreno odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica zlatna odličja su osvojili Mateo Blaslov, Roko Vulić i Fabijan Dražić. Srebrena odličja su osvojili Luna Miljanić, Frane Katačić, Stipe Mihatov, Donat Martinović, Josip Bilić i David Bašić, dok su Marcelo Patrk, Niko Peša, Nora Zekanović, Damian Vučenović, Josip Klarin, Roko Čulin, Noa Vidov i Rafael Buljat osvojili brončana odličja.

Za Judo klub Zadar još su nastupili i Danijel Štefulić, Luka Predovan, Đani Peričić, Jakov Milat, Hari Mičić, Roko Tičić, Grgur Matak, Roko Jurić i Fran Šimičević.