Na promotivnoj atletskoj utrci pod nazivom Zadar trči u susret utrci Wings for Life World Run na zadarskoj rivi okupilo se preko 150 sudionika od osmoškolaca srednjoškolaca rekreativaca i aktivnih atletičara do najstarijih veterana.

Trku je otvorio pročelnik Zadarske županije za zdravstvo Andrija Marcelić i javno pozvao sugrađane grada Zadra da se prijave za međunarodnu humanitarnu utrku koja se trči u Zadru 4.05.2014.
Trčalo se od Morskih orgulja, Obalom Petra Krešimira IV, preko Foše, Kolovara, Karme do Punta Baila i natrag u dužini od 6800 metara.
Pobjednik kod Muškaraca bio je Hrvoje Ivković iz Atletskog kluba Alojzije Stepinac Zadar, drugoplasirani je Juraj Bilaver A.K Alojzije  Stepinac i trećeplasirani Damir Dukić KAV Zadar
 Kod djevojaka pobjedila je Ivana Lukina iz Dolje Stubice drugoplasirana je bila Marija Kurta Zadar trećeplasirana Anamarija Rudić Zadar.
Najstariji sudionik utrke bio je Luka Jakovljević 68 god a najmlađi Stipe Radović 10 godina.
 
 Kod dječaka u kraćoj utrci prvi na cilj je došao Krševan Klarica drugoplasirani Jure Brkić i trećeplasirani Dominik Škara, a kod djevojčica prvoplasirana Mateja Kekec drugoplasirana Ema Plazina i trečeplasirana Zara Klarica .