Svečano je bilo u srijedu bilo u dvorani srednje Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole na Boriku. Svoja vrata otvorio je Kickboxing klub Zadar, novi klub na sportskoj sceni Zadarske županije.

Voditelj prigodnog programa Elvis Nakić, svim prisutnima je predstavio program rada kluba, a održane su i prezentacije borbi. Najprije je na redu bila prezentacija vojne i policijske samoobrane, u kojima su svoje umijeće pokazali Mario Samirić i Šime Dunatov, dobivši gromoglasan pljesak svih prisutnih. Svoje borilačko umijeće pokazali su i Boris Martinović, Josip Ljutić, Danijela Perković, kao i mlade snage Kickboxing kluba Polača, sa svojim trenerom Danijelom Samirićem i nezaobilaznim Borisom Mikulićem u disciplinama pointfighting i lightcontactu. Uvodni govor održao je Tomislav Nakić, predsjednik novoosnovanog kluba:

- Zahvaljujem se svima prisutnima što su došli uveličati ovaj svečani događaj. Istaknuo bih kako je cilj kluba da treneri koji su u klubu, svoje stečeno znanje i iskustvo prenesu na mlađe generacije, jer bavljenje ovom vrstom sporta, pomoći će im u stjecanju znanja i navika, kako u sportskom smislu, tako i u školskim obavezama, rekao je Tomislav.

Grgin grupa generalni sponzor kluba

Posebno se zahvalio i generalnom sponzoru kluba, Grgin grupi kojoj je na čelu Josip Grgin, koja se nesebično ponudila pomoći u ovom projektu. Inače, i sam Josip je prije 13 godina napravio prve kickboxing korake u KBK Benkovac. Osim Grgin grupi, posebne zahvale idu i Euroherc osiguranju, Obalama i lučicama te Puntamika lineu Zadar.

Uz uređenu dvoranu od strane Nokaut.hr-a, radit će se dvije samoobrane, vojna i policijska, kao i dvije discipline kickboxinga koje su priznate od strane Hrvatskog olimpijskog odbora: PF - pointfighting disciplina i LC - lightcontact disciplina. Svaki polaznik dobiva gratis majicu kluba i trenerku po cijeni od 90 kuna (nakon prvih mjesec dana provedenih u klubu). Mjesečna članarina iznosi 150 kuna, dok je za sve polaznike Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole 110 kuna. Na trening je sa sobom obavezno ponijeti dvije slike dimenzija 3,5 x 3,5 cm.

Treninge vode Mario Samirić i Danijela Perković

Treninge za uzraste od 12 do 17 godina vodi viceprvak svijeta i budući diplomirani kriminalista Mario Samirić koji je dugogodišnji član Kickboxing tima MI6 Hrvatska te njegova kolegica, studentica Danijela Perković koja će voditi mlađi uzrast od 7 do 12 godina. Svi treninzi održavat će se pe pod budnim okom poznatog djelatnika i aktivnog promotora kickboxinga Elvisa Nakića koji će ulogom supervizora pratiti i usmjeravati rad kluba te svojim trenerskim iskustvom pomoći mladim snagama u podizanju kluba na čvrste temelje.

Termini treninga

Treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20:00 - 21:30 sati. Za sve informacije nazovite 098 635 922 ili 098 652 844, odnosno pošaljite upit na e-mail [email protected]