U srijedu 2.travnja 2014. s radom započinje Kickboxing klub Zadar. Treninzi će se održavati u sportskoj dvorani Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole na Puntamici ponedjeljkom, srijedom i petkom 20-21.30. sati.

Uz uređenu dvoranu od strane Nokaut.hr-a, radit će se dvije samoobrane, vojna i policijska,kao i dvije discipline kickboxinga koje su priznate od strane Hrvatskog olimpijskog odbora:

PF - pointfighting disciplina
LC - lightcontact disciplina

Svaki polaznik dobiva gratis majicu kluba i trenerku po cijeni od 90 kuna (nakon prvih mjesec dana provedenih u klubu).


Mjesečna članarina iznosi 150 kuna dok je za sve polaznike Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole 110 kuna. Na trening je sa sobom ponijeti dvije slike dimenzija 3,5 x 3,5 cm.

Treninge za uzraste od 12 do 17 godina vodi viceprvak svijeta budući diplomirani kriminalista Mario Samirić koji je dugogodišnji član Kickboxing tima MI6 Hrvatska te njegova kolegica, studentica Danijela Perković koja će voditi mlađi uzrast od 7 do 12 godina.

Svi treninzi održavat će se pe pod budnim okom poznatog djelatnika i aktivnog promotora kickboxinga Elvisa Nakića koji će ulogom supervizora pratiti i usmjeravati rad kluba te svojim trenerskim iskustvom pomoći mladim snagama u podizanju kluba na čvrste temelje.

Za sve informacije nazovite 098 635 922 ili 098 652 844, odnosno pošaljite upit na e-mail [email protected]

Pozivamo sve mlade Zadranke i Zadrane da budu u timu najboljih, poručili su iz kluba.