Održano je prvenstvo Hrvatske u sportskoj gimnastici za cure i dečke u A,B i C programu u Ogulinu, organizatori su bili Hrvatski gimnastički savez i GK Ogulinski Sokol.

GK Salto su predstavljali do sad rekordnih deset dečaka i po prvi put dvije djevojčice. U C programu su nastupile Laura Predovan i Marija Števanja, u muškoj gimanstici su nastupili Filip Nekić, Tomislav Bašić, Ivan Klarin, Karlo Girotto, Dominik Miočić i Ivan Girotto. U B programu su nastupili Marino Skroće, Hrvoje Glavić, Antonio Beretin i Mateo Glavić.

Po prvi put u klupskoj povijesti Mateo Glavić je postao prvak države u kategoriji mlađih kadeta u disciplini višeboj! To je najveći uspjeh Zadarske gimnastike u novijoj povijesti! Osvojio je 114,350 bodova i nadmoćno pobjedio konkurenciju.

Mateo Glavić je počeo trenirati sportsku gimnastiku sa 4 i pol godine. Pratio je svog starijeg brata Hrvoja i već nakon pola godine promoviran je u naprednu (natjecateljsku) grupu, poznato je da se u sustavan trening za sportsku gimnastiku treba uključiti već sa 5 godina!

U prvoj natjecateljskoj sezoni (2011.god.) je nastupao u D programu i osvojio dvije medalje od tri natjecanja. U pripremnom periodu za sljedeću sezonu (2012.god.) ostvaruje strašan napredak i uspjeva pripremiti B program. U toj sezoni na regionalnim natjecanjima osvaja tri medalje u tri natjecanja, na državnom prvenstvu osvaja jako dobro četvrto mjesto. U ovu sezonu ulazi odlično i osvaja dva zlata i srebro na regionalnim natjecanjima.

Visoko motiviran i odlučan da postane prvak odradi svih 6 sprava na visokom nivou i osvaja prvo mjesto! Dokazuje svima da s ovih prostora dolaze iznimni sportski talenti.
Mateo Glavić usporedno trenira skokove u vodu te ostveruje zapažene rezultate, također je odličan učenik!